Advocaat Strafrecht

Strafrecht AdvocaatGespecialiseerd advocaat strafrecht

U heeft een schriftelijke oproep ontvangen van de politie dat u zich moet melden bij het politiebureau voor een verhoor als verdachte. U bent aangehouden omdat u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit en u moet mee naar het politiebureau. Als gespecialiseerd advocaat strafrecht staan wij u in deze moeilijke tijden graag en goed bij.

Wat moet u doen bij een strafrecht zaak?

Wij raden u aan om altijd eerst een advocaat strafrecht te raadplegen voordat u zich gaat melden bij het politiebureau voor het afleggen van een verklaring als verdachte. Immers, uw verklaring kan door de rechter als bewijs tegen u, of tegen anderen worden gebruikt. Daarbij is het ook heel lastig om een eenmaal afgelegde verklaring weer te wijzigen. Bespreek dit daarom te allen tijde met uw advocaat.

In het geval u bent aangehouden en naar het politiebureau wordt gebracht, raden wij u aan om direct om bijstand van een advocaat te verzoeken voordat u een verklaring aflegt. U mag zelf bepalen welke advocaat dat is, u heeft immers een vrije (advocaten-)keuze !

Deze advocaat strafrecht zal u dan binnen twee uur komen bezoeken op het politiebureau. Uiteraard met uitzondering van de nachtelijke uren.

Let op! Ook de kosten van het bezoek van uw gekozen advocaat worden vergoed door de overheid. De politie dient ook te wachten met het afnemen van het verhoor totdat u uw advocaat hebt gesproken. Uw advocaat zal u uitleggen wat uw rechten als verdachte zijn, wat u staat te wachten en de zaak -voor zover als mogelijk- met u doornemen en samen met u de verdedigingsstrategie bepalen.

Tijdens uw verblijf op het politiebureau kunt u voor vragen of overleg verzoeken om telefonisch overleg met uw advocaat.

Ons advies: raadpleeg altijd eerst een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht voordat u met politie en/of justitie praat, want hiermee voorkomt u een hoop ellende.

Bel ons direct

Heeft u vragen of wilt u advies over uw strafrecht zaak? Wij beantwoorden al uw vragen.

Stel uw vraag

Bekijk ook onze andere rechtsgebieden:

Of ga terug naar onze homepagina

Dit bericht is geplaatst in Rechtsgebieden. Bookmark de permalink.